Съвременните тенденции, иновации и методики на работа в областта на медицинската естетика и козметология стоят в основата на създаването на Дерма Код. Професионалният екип на Медицинския Естетичен Център предлага редица класически дерматологични и козметологични манипулации по специално разработени световни методики. Основната задача на медицинските специалисти в Дерма Код е да предложи на клиентите си водещи иновации (апаратура и методики) и технологии в областта на медицинската естетика. Специално място в това отношение заемат съвремените технологични решения в областта на новото поколение дермални филъри, премахването на бенигнени образувания по кожата с КриоПен, прилагането на Колаген Индуктивна терапия (при белези, бръчки и др.), работата с ново поколение мезотерапии (иглени и безиглени) като и решаването на редица естетични несъвършенства с методите на дермопигментация (витилиго, ареоли, алопеция, вежди и др.).

Дерма Код е център с високи стандарти на работа и специфичен аналитичен подход към всеки един клиент. Задача на професионалистите в Дерма Код е да установят специфичния код на Вашата кожа и да приложат само подходящите за нея терапии, методики, продукти и апарати.

Съвременното обществото отдава голямо значение на начина, по който изглежда всеки от нас. Красотата и здравето са неразделно свързани критерии за специалистите от Дерма Код. Доверете се на професионалистите в Дерма Код за да притежавате ключа към вниманието на всички.

dermacode_logo.jpg