Дерма Код работи с високо технологични и високо качествени мезоразтвори за иглено и безиглено прилагане на мезотерапии в естетичната дерматология и козметологията.

Основни компоненти са различни молекулни тегла и концентрации на хиалуронова киселина, разработена от Shiseido. Линията Амесон предлага и редица съвременни пептидни нано разработки на съставки като Аргилерин и Леуфазил - алтернатива на ботокса; разтвори с компоненти на ДНК и РНК - важни за възстановяването на клетъчния хомеостазис и структура; специално разработена стабилизирана формула на витамин С - мощен антиоксидант; високотехнологичен комплекс от съставки за гарантиране на резултати при изсветляване на кожата - при петна, пигментации и фотоувредена кожа; високоефективен комплекс Реджувин с цел многокомпонентно действие спрямо процесите на стареене на кожата; специализиран камплекс ДМАЕ със силно изразен лифтинг ефект и стимулиращо действие срещу отпускането на лицевия контур; мощен комплекс от пептиди с високоефективно действие срещу наличието на бръчки - матриксил и леуфазил; мезоразтвор на биогенен кофеин - водещ компонент при борбата с мастните натрупвания и разтвор на артишок - при справянето с оточни състояния и нарушена периферна циркулация; комплексен мезококтейл за борба с целулита; мезоразтвор на важния за кожата елемент Силиций - при липсата му настъпва деструкция на съединителната тъкан в кожата, силицият е важен за производствата на колаген и еластин в кожата както и за хидратацията и борбата със свободните радикали.

Мезококтейлите имат широко приложение в съвременната козметология и медицинска естетика. Специалистите в Дерма Код ще подберат най-правилните мезо съставки и ще назначат най-адекватна програма и методи за въвеждането им в кожата.

Поддържайте здравето и красотата на кожата си с мезококтейлите Амесон и апаратните методи за иглено и безиглено въвеждане в дермата с цел спиране на оксидативен стрес, процеси на биологично и фото стареене на кожата.

Ние знаем как да разшифроваме кода на Вашата кожа.

Продуктите от серията Ameson можете да разгледате на skinexpert.bg, както и в нашия медицински център. Изтеглете каталог от тук.