Апарaтна техника /BHS/

Цяло тяло /медицински боди-протектор/ – 40 мин.40 мин. – 45 лв.
Пакет от 5 процедури – 210 лв.
Пакет от 10 процедури – 400 лв.
Цяло тяло /медицински боди-протектор/ – 30 мин.30 мин. – 40 лв.
Пакет от 5 процедури – 190 лв.
Пакет от 10 процедури – 360 лв.
Бодипротектор за апаратна техника /BHS/ – 1 бр.30 лв.


Неинвазивна липосукция /ЕXILIS/

1 терапия/зона
корем, паласки, брич, вътрешна част бедро, коляно, ръце
150 лв.
Пакет зонa брич2 процедури – 220 лв.
4 процедури – 360 лв.
Пакет зонa корем2 процедури – 220 лв.
4 процедури – 360 лв.
Пакет зонa паласки2 процедури – 220 лв.
4 процедури – 360 лв.
Пакет вътрешна част бедра2 процедури – 220 лв.
4 процедури – 360 лв.
Пакет зонa колене2 процедури – 220 лв.
4 процедури – 360 лв.
Пакет зонa ръце2 процедури – 220 лв.
4 процедури – 360 лв.
Комбинирани зони2 процедури – 220 лв.
4 процедури – 360 лв.
10 процедури – индивидуална цена


Стягане на кожата /ЕXILIS/

Терапията засилва кръвообръщението и стимулира синтеза на колаген и еластин в зоната на работа. Резултатът е лифтирана и стегната кожа с подобрен тургор. Подходяща е за клиенти, които не желаят загуба на мастна тъкан, а само стягане на кожата.

Стягане на кожата с Exilis1 мин. - 4 лв.
При пакет с 2 или повече зони1 мин. - 3 лв.
*Времето за работа на всяка зона се определя след консултация спрямо състоянието на кожата и желания резултат. Препоръчителен е курс от поне 5 терапии, всеки ден или през 1 ден.

Зони:
Бедра- предна част – 5-10 мин.
Бедра- задна част – 5-10 мин.
Бедра- вътрешна част – 4-8 мин.
Глутеус - 4-6 мин.
Корем – 5-10 мин.
Ръце – 3-5 мин.
Глутеус+бедра задна част – 8-10 мин.Терапии за тяло – линия Елементс

Детоксикираща терапия60 мин. – 65 лв.
Хидратираща терапия за тяло50 мин. – 55 лв.
Терапия „Целуслим” 60 мин. – 65 лв.
Терапия „Стречфърм” – за стягане на кожата и редуциране на стрии60 мин. – 75 лв.
Терапия “Артишок” 40 мин. – 45 лв.
Терапия с тройно действие60 мин. – 85 лв.
Терапия “Криолифт”50 мин. – 55 лв.
Терапия „Слим” - за стройна фигура50 мин. – 55 лв.
Терапия “Липослим”50 мин. – 55 лв.
Терапия „Термослим”50 мин. – 65 лв.
Терапия за стягане на бюст30 мин. – 35 лв.


Масажи

Класически масаж цяло тяло60 мин. – 55 лв.
Пакет от 5 масажа – 250 лв.
Пакет от 10 масажа – 450 лв.
Масаж гръб/крака30 мин. – 35 лв.
Пакет от 5 масажа – 150 лв.
Пакет от 10 масажа – 250 лв.
Лечебен масаж гръб/крака45 лв.
Пакет от 5 масажа – 200 лв.
Пакет от 10 масажа – 350 лв.
Антицелулитен масаж40 мин. – 40 лв.
Пакет от 5 масажа – 175 лв.
Пакет от 10 масажа – 300 лв.


Линия Елементс

Детоксикираща терапия
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Оказва детоксикиращо и деконгестантно действие. Подобрява микроциркулацията на тъканите, което активира клетъчния метаболизъм и спомага обмяната на веществата (отделянето та токсините и усвояването на активните съставки). Препоръчва се като самостоятелна терапия или като подготвителна стъпка към всички терапии за тяло.

Хидратираща терапия за тяло
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел  хидратиране на кожата. Възстановява водно-липидното равновесие дори и при много дехидратирана кожа. Препоръчва се като самостоятелна терапия или като подготвителна стъпка към всички терапии за тяло, тъй като хидратираната кожа е с повишен пермеабилитет (пропускливост), което улеснява и ускорява проникването на последващо приложените активни съставки.

Терапия „Целуслим”
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел редуциране на целулит и локални мастни натрупвания. Продуктите, включени в терапията, са обогатени с активни вещества, които активират процеса липолиза и спомагат редуцирането на целулита. Кожата става по-гладка и тялото възвръща контурите си.

Терапия „Стречфърм” – за стягане на кожата и редуциране на стрии
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел резултатно повлияване на отпусната кожа, стрии и неравности по кожата. Укрепва прилежащите тъкани на кожата, ревитализира и възстановява еластичността ?. Предотвратява образуването на стрии и неравности по кожата и редуцира вече появили се такива.

Терапия Артишок”
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел редуциране на мастните натрупвания и целулита, дори в зони, които трудно се повлияват и при спазване на диета. Същевременно терапията стяга тъканите на кожата.

Терапия с тройно действие
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел поддържане на стройна фигура, предотвратяване появата на целулит и стягане на кожата. Активира процеса липолиза, стимулира микроциркулацията в капилярите, детоксикира кожата, възвръща еластичността ? и естествените контури на тялото.

Терапия „Криолифт”
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел ремоделиране на кожата и възстановяване на еластичноста ?. Съдържа активни съставки, които оказват крио (охлаждащ) ефект и впечатляващи лифтинг резултати. Укрепва прилежащите тъкани и придава жизненост на кожата.

Терапия „Слим” - за стройна фигура
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел редуциране на локални мастни натрупвания и активиране процеса липолиза.

Терапия „Липослим”
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел ускоряване процеса на изпотяване и детоксикиране. Препоръчва се при антицелулитни терапии и при такива за редуциране на локални мастни натрупвания.

Терапия „Термослим”
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел резултатно повлияване на локални мастни натрупвания и целулит. Ускорява кръвообращението и подобрява микрициркулацията в капилярите, което благоприятно повлиява клетъчния метаболизъм. Деконгестира тъканите, като редуцира целулита и стимулира процеса липолиза.

Терапия за стягане на бюст
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел възстановяване контурите и жизнеността на кожата в областта на деколтето и бюста. Стимулира производството на колаген, подобрява структурата на еластиновите влакна и оказва мигновен стягащ ефект върху кожата на бюста.