Лечение на акне

Лечение на акне: Изготвяне на програма за професионална и домашна грижапакетна цена според състоянието на кожата
Лечение на акне: Фото профилактика акне1 зона /чело, скули, брадичка/ – 90 лв.
цяло лице – 150 лв.


Терапии за лице

Медицинско почистване на лице: отворени, затворени комедони, милиуми75 лв.
Физиотерапевтичен лазер за успокояване на кожатапакет 5 процедури – 160 лв.
Фотоподмладяване на лицеЦяло лице – 150 лв.


Неинвазивен радиочестотен лифтинг EXILIS

1 зона /околоочи, чело, мандибула, двойна брадичка, скули, шия, деколте/.150 лв.
Половин лице (2 зони)1 терапия – 210 лв.
пакет 2 терапии – 380 лв.
пакет 4 терапии – 490 лв.
Цяло лице (3 зони)1 терапия – 300 лв.
пакет 2 терапии – 480 лв.
пакет 4 терапии – 700 лв.
Пакет шия1 терапия – 150 лв.
2 терапии – 240 лв.
4 терапии – 400 лв.
Пакет деколте 1 терапия – 150 лв.
2 терапии – 280 лв.
4 терапии – 490 лв.


Линия Елементс

Козметология: Професионални терапии за лице линия Елементсцени от 75 лв. до 130 лв.


Линия Antiaging Elements терапия с ретиноиди

Antiaging Elements терапия
(със съдържание на 1% Ретиоид HPR)
1 терапия – 120 лв.
3 терапии – 300 лв.
Antiaging Elements терапия
(със съдържание на 3 % Ретиноид HPR)
1 терапия – 170 лв.
3 терапии – 450 лв.
Antiaging Elements терапия
(със съдържание на 10% Ретиоид HPR)
1 терапия – 220 лв.
3 терапии – 550 лв.
Antiaging Elements програма
9 терапии с Ретиноид HPR с постепенно увеличаване на процентното съдържание на Ретиноид HPR
според индивидуланото състояние на кожата.
програма 9 терапии – 1100 лв.


Линия Skin Boosters

Терапия „Апокалипсис” при акне1 терапия – 200 лв.
/провежда се веднъж на 30 дни/
Терапия „Хронос” – Алтернатива на Мезотерапията1 терапия - 150 лв.
пакет от 4 терапии – 540 лв.
Терапия „Тавма” – Алтернатива на Ботокса1 терапия – 130 лв.
пакет от 4 терапии – 470 лв.
Терапия „Опсис” – Алтернатива на Блефаропластиката1 терапия – 80 лв.
пакет от 4 терапии – 280 лв.
Терапия „Схема” /за тяло/ – Алтернатива на Липосукцията4 терапии – 550 лв.
10 терапии – 1100 лв.


Други терапии

Кислородна терапия 35 мин. – 45 лв.
Кислородна мезотерапия60 мин. – 75 лв.
Почистване лице, хидратация с релаксиращ масаж75 лв.
Микродермабразио + хидратираща/антиоксидантна/изсветляваща/хайверена терапия90 мин. – 110 лв.
Микродермабразио40 мин. – 85 лв.
Органични пилинги /10%, 20%, 30%, 40%/1 терапия – 75-85 лв.
Органични пилинги пакет4 терапии – 270 лв.
8 терапии – 510 лв.
Лимфен дренаж BHS лице/шия/деколте с хидратиращи продукти 40 мин. – 45 лв.
LED терапия BHS /червена/ за регенерация 10 мин. – 20 лв.


Други услуги

Поставяне мигли Косъм по косъм
/първоначално поставяне/ – 90 лв.
Поддръжка – 50 - 70 лв.
Поставяне 3D миглиКосъм по косъм
/първоначално поставяне/ – 130 лв.
Поддръжка – 80 - 100 лв.
Боя мигли10 лв.
Боя вежди10 лв.
Боя мигли и вежди18 лв.
Извиване мигли55 лв.


Терапии за лице линия Elements

Хидратираща терапия

Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Възстановява и подобрява водния баланс на кожата. Препоръчва се за приложение при нормален и сух тип кожа.

Терапия със силно хидратиращо действие
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Възстановява естествения хидратиращ механизъм на кожата и подобрява състоянието на водно-липидната ? мантия. Препоръчва се за суха и дехидратирана кожа.

Хиалуронова терапия за лице
Терапията е разработена на базата на хиалуроновата киселина и е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Осигурява дълбоко и трайно хидратиране на кожата, спомага образуването на нови клетки и инхибира (потиска) действието на свободните радикали.

Терапия с хидратиращо и регенериращо действие
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Хидратира и придава жизнен вид на кожата. Възстановява доброто състояние на акнеична кожа и на такава с видими възрастови изменения.

Терапия с хидратиращо и стягащо действие
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел възстановяване хидратацията и плътността на кожата. Оказва стягащо и същевременно хидратиращо действие.

Хидратираща терапия за мазна кожа
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Възстановява водния баланс на мазна и запушена кожа. Регулира омазняването и успокоява дразненията по кожата, като същевременно я хидратира.

Терапия за всеки ден
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел хидратиране и успокояване на всеки тип кожа.

Терапия за чувствителна кожа
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел успокояване дразнения по кожата. Препоръчва се за приложение след механично почистване на кожата, при чувствителна кожа, при кожа с наличие на телангиектазии и за повлияване на себореен дерматит.

Шоколадова терапия
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Придава жизненост на кожата и подобрява естествените ? функции. Препоръчва при кожи с уморен и повехнал вид и при чувствителни такава.

Терапия за акнеична кожа
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел резултатно и бързо повлияване състоянието на акнеична кожа. Инхибира действието на бактерията, причинител на акне. Оказва силно бактерицидно действие и успокоява възпаления и дразнения по кожата.

Терапия за възстановяване на клетъчното ДНК
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Възстановява структурата на кожата. Терапията предлага специализирана "синергия" на съставки, които възстановяват кожата. Препоръчителна е при третиране на кожа с признаци на преждевременно стареене, фотостареене и на постакнеични белези.

Терапия за мазна кожа
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел регулиране на мастната секреция и редуциране на постакнеични белези. Терапията е изключително подходяща за смесен тип кожа, мазна кожа и за кожа, която се нуждае от възстановяване след третиране на акне.

Терапия за лице с витамин С
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Оказва мощно антиоксидантно действие и подобрява защитните механизми на кожата. Предпазва кожата от вредното въздействие на свободните радикали и от фотостареене. Забавя биологичното стареене. Повлиява благоприятно дисхромии.

Терапия с алфа-хидрокси киселини
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Ревитализира, ексфолира, хидратира, стяга и регенерира кожата. Комбинацията от алфа-хидрокси киселини и активни съставки с многостранно действие гарантира многообхватна и висока ефективност.

Изсветляваща терапия
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Оказва изсветляващо действие. Включените в състава активни вещества са безопасни за кожата и с гарантирано качество. Повлиява благоприятно дисхромии.

Протеинова лифтинг терапия
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Оказва силноизразено лифтинг действие. Разработена e на базата на протеини. Придава жизненост и стегнат вид на кожата.

Лифтинг терапия с колаген
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Оказва незабавни, видими и дълготрайни лифтинг резултати.

Терапия „Микролифт”
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел оказване на мигновен и силноизразен лифтинг ефект.

Терапия за регулиране на стареенето
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Регулира биологичното стареене на кожата чрез механизма за "самопречистване" на клетките.Терапията дарява кожата с незабавни резултати, като ? придава младежки и жизнен вид.

Подхранваща терапия за лице
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Подхранва и ревитализира кожата. Повлиява благоприятно увредените епидермални клетки в резултат на оксидативен стрес, като същевременно стимулира производството на колаген и еластин

Терапия с хайвер
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение. Забавя стареенето и стяга кожата по превъзходен начин благодарение на активните съставки - хайвер от сьомга, омега-3 и омега-6 мастни киселини. Хайверът, който е богат на протеини, витамините, аминокиселините и микроелементите, включени в състава на продуктите, даряват кожата с необходимите компоненти за поддържане на клетъчната ? цялост.

Терапия за околоочен контур
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел повлияване на едем, вида на тъмни кръгове и фини линии в чувствителната област на околоочния контур.

Терапия за околоочен контур с хайвер
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел забавяне на стареенето в областта на околоочния контур. Редуцира бръчки, повлиява вида на едем и тъмни кръгове и стяга кожата в чувствителната област на околоочния контур.

Хидратираща терапия за устни
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел благоприятно повлияване кожата на чувствителната зона на устните. Хидратира кожата незабавно и оказва превантивно действие срещу появата на бръчки около устните.

Терапия за кожата в областта на шията
Терапията е предназначена за изпълнение в специализирано козметично заведение с цел стягане и подобряване състоянието на чувствителната кожа в областта на шията. Редуцира бръчки и придава жизнен и стегнат вид на кожата.

Линия Skin Boosters

Терапия „Апокалипсис”
Алтелнатива на химичния пилинг и за третиране на акне и белези от акне.
ДЕЙСТВИЕ: Терапия „Апокалипсис” е предназначена за приложение изключително в специализирано козметично заведение. Създадена е в лабораториите на ‘Juliette Armand’ и дава много добри резултати при лечение на акне, заличаване на белези от акне и редуциране на бръчки.

Терапия „Хронос”
Алтернатива на Мезотерапията.
ДЕЙСТВИЕ: Технология 4 D е четири-измерна система, предназначена за борба с клетъчното стареене на кожата. Дълбоко хидратира и редуцира появилите се бръчки.

Терапия „Тавма”
Алтернатива на Ботокса
ДЕЙСТВИЕ: Съвременни разработки, свързани със синтезирането на пептидни комплекси действащи с ефекта на ботокса - ограничаване действието на лицеви мускули. Целта на терапията е да редуцира появата на бръчки в резултат на засилена работа на определени мускулни групи (околоочи, околоустни, чело). Терапията е алтернатива на ботокса.

Терапия „Опсис”
Алтернатива на Блефаропластиката
ДЕЙСТВИЕ: Технологията е разработена за третиране проблемите и чувствителността на кожата в областта на околоочния контур. Действието на технология “EYE ANTITOXTM” се основава на синергия от ново поколение активни антиоксидантни, противовъзпалителни, дрениращи, изсветляващи и забавящи стареенето съставки, специално подбрани да въздействат на кожата в областта на околоочния контур.

Терапия „Схема”
Алтернатива на Липосукцията
ДЕЙСТВИЕ: За редуциране на локалните мастни натрупвания и целулита и за активиране на клетъчните метаболитни процеси. Технология PH. A2 блокери е сложен процес, който активира процеса липолиза, инхибира действието на ензима фосфодиестераза и блокира A2 рецепторите. В резултат процесът липолиза продължава непрестанно. Технологията е разработена под формата на гел, който освен че активира бета-рецепторите, блокира A2 рецепторите на адипоцитите.