ПРОМОЦИИ

Декември

2017


Мезотерапия на Лице, Шия и Деколте (Хиалурон и Органичен Силиций)

Терапията е подходяща за всеки тип кожа, особено за тези с фото и видими ейджинг поражения. Препоръчителен е пакет от 4 терапии по една седмично през първия месец и една поддържаща веднъж месечно.

Терапията включва: Подходящ пилинг агент за типа кожа (ензим, бадем и др.); Иглена мезотерапи; Маска за лице; Финален продукт (крем, серум) и SPF продукт.

Цена на 1 терапия: 130 лв. (редовна цена: 200 лв.)


fav.png

Протеинова лифтинг терапия

Терапията е подходяща при необходимост от силен лифтинг ефект. Препоръчителна за кожи, при които трябва да се върне жизнеността и стегнатостта на кожата. Препоръчително да се съчетава с други лифтинг процедури (Exilis) за по-добър козметологичен ефект. Терапията може да се прилага и при програми с мезотерапии (редуване в последователни седмици).

Терапията включва: Подходящ почистващ продукт (sensitive clinsing gel); Продукт подготвящ кожата за последваща грижа (preparator lotion); Ексфолиант според типа кожа; Нанасяне на Хиалуронов серум; Пластифицираща маска с витамин С; Специализирана протеинова маска за лицето; Финален лифтинг продукт (серум и/или крем) и SPF продукт (при необходимост).

Цена на 1 терапия: 80 лв. (редовна цена: 110 лв.)


fav.png

Лифтинг терапия с колаген

Терапията е подходяща за всеки тип кожа, особено за тези с необходимост от бърз и дълготраен лифтинг ефект. Може да се съчетава с други лифтинг процедури (Exilis) за по-добър козметологичен ефект. Терапията може да се прилага и при програми с мезотерапии (редуване в последователни седмици). Терапията е подходяща и за чувствителни и тънки кожи.

Терапията включва: Подходящ почистващ продукт (sensitive clinsing gel, clinser wash); Продукт подготвящ кожата за последваща грижа (preparator lotion); Ензимна маска; Нанасяне на Колагенов серум; Нанасяне на специализиран Колагенов лист; Нанасяне на пластифицираща маска (може и крио маска); Финален лифтинг продукт (серум и/или крем) и SPF продукт (при необходимост).

Цена на 1 терапия: 110 лв. (редовна цена: 150 лв.)


fav.png

Възстановяване на околоочен контур и повдигане на горен клепач с Exilis и мезококтейли Ameson (DMAE, Hyaluron, Vitamin C).

Пакет от 4 терапии: 280 лв.

Цена за единична терапия: 100 лв.


fav.png

Лифтинг на зоната около очите и долната трета на лицето с Exilis и мезококтейли Ameson (DMAE, Hyaluron, Organic Silicium).

Пакет от 2 терапии (две зони два пъти): 490 лв.

Цена за единична терапия: 250 лв.


fav.png

Стягане на лицевия контур и редуциране на двойна брадичка с Exilis и мезококтейли Ameson (DMAE, Biogenic Caffeine, Organic Silicium).

Пакет от 2 терапии (две зони два пъти): 490 лв.

Цена за единична терапия: 250 лв.


fav.png

Терапия за тяло Схема

Терапията има за цел да повлияе ефективно зоните предразположени към трупане на подкожни мазнини при жените. Фармацевтичният състав на активните съставеки в терапията позволяват отблокирането на рецептори в адипоцитите (мастните клетки), които пречат на процесите на редуциране размера на мастната тъкан. Един от важните компоненти е специализиран фитопилинг за кожата на тялото, което значително подобрява мекотата и гладкостта на кожата като едновременно с това позволява на активните съставки да достигнат таргетните клетки.

Пакет от 4 терапии: 540 лв. и продукт за домашна грижа Body Sculptor Total Tech (200 gr)

Цена на една терапия: 150 лв.


fav.png

Детокс терапия за тяло

Терапията има детоксикиращо действие, подобрява микроциркулацията на тъканите, активира клетъчния метаболизъм, подпомага обмяната на веществата (изхвърлане на токсините от тялото и усвояването на активните съставки в терапията). Терапията може да се съчетае с други процедури за тяло (апаратни и неапаратни).

Цена на една терапия: 55 лв. (редовна цена: 65 лв.).


fav.png

Стареенето на кожата е неизбежен процес, важно е да се знае че съвременната медицинска козметология може да се справи с този проблем. Един от доказаните методи за справяне с ейджинг проявите е прилагането на органични киселини. Естествените източници за получаване на органичните киселини, както и хипоалергичните качества на някои от тях са причина в съвременните грижи за красотота и здравето на кожата да се отдава голямо масто на пилингите с органични киселини.

Всяка кожа има своя код и своите пилинг шифри. Ние в Дерма Код знаем как, по-колко, кога и защо да предложим пилинг програма за постигане на здрав и свеж вид на кожата.

Зимният, есенният и ранно пролетният сезон са най-подходящи за провеждането на годишните пилинг програми. Важно е какво и кога нанасяме на кожата на лицето, за да подобрим ефикасността на пилинга.


fav.png

Пилинг пакет AMESON

Пакетът включва 4 броя пилинги (според типа кожа и козметична цел - справяне с петна, разширени пори, пъпки, белези, дехидратация, бръчки, отпусната кожа и др.) и 1 възстановяваща терапия.

Цена на пакета: 350 лв. /цена на единичен пилинг: 130 лв./


fav.png

Пилинг пакет ELEMENTS

Пакетът включва 4 броя пилинги (според типа кожа и козметична цел - справяне с петна, разширени пори, пъпки, белези, дехидратация, бръчки, отпусната кожа и др.).

Цена на пакета: 260 лв. /цена на единичен пилинг: 79 лв./